O orădeancă de 34 de ani a trecut prin clipe îngrozitoare în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia cântăreşte 270 de kilograme, nu se poate deplasa, iar în jurul orei 3 dimineaţa i s-a făcut rău şi a solicitat ajutor specializat.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea au mers acasă la femeie şi, ca să o scoată din apartamentul situat la etajul trei într-un bloc din Parcul Traian, au intervenit cu autospeciala de lucru la înălţime. Militarii au demontat geamurile de la balconul femeii şi aşa au reuşit să o scoată.

"După aducerea la sol în siguranţă a femeii în vârstă de 34 ani, pompierii militari au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, cu autospeciala de transport personal şi victime multiple din dotarea inspectoratului, aceasta fiind asistată medical, până la spital, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a declarat luni Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Din cauza greutăţii în exces, femeia suferă de multiple afecţiuni pulmonare şi cardiace. "Starea pacientei este mai bună, dar a rămas internată la Terapie Intensivă", a precizat directorul Spitalului Judeţean, dr. Gheorghe Carp.