Ocupând poziţii diametral opuse în clasament, HC Odorhei, locul întâi cu patru victorii din tot atâtea meciuri disputate, şi CSM Oradea, ultimul loc cu patru înfrângeri, se vor întâlni în meci direct marţi, de la ora 18, pe terenul liderului.

O misiune imposibilă pentru handbaliştii orădeni, pregătiţi de Sebi Tudor, care vor încerca să limiteze proporţia înfrângerii în speranţa că moralul echipei nu va avea prea mult de suferit. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe nu pune sub semnul întrebării numele învingătoarei, jucătorii CSM Oradea încercând să părăsească terenul cu capul sus fără a fi ridiculizaţi.

Din echipa orădeană nu vor lipsi portarii Ionescu şi Leu, golgheterul echipei Ferenţ Raul Adrian, autor a 27 de goluri în patru partide, Nemenco, Tudor, Iştoc, Cîntec, Amihăiesi şi Nedelcu, în timp ce din tabăra gazdelor s-au remarcat prin eficacitate Kuzmanoski, cel mai prolific marcator al chipei cu 27 reuşite, Rusia Vladimir, 24 goluri, şi Mihalcea, autor a 23 de goluri.

Comisia de Arbitrii i-a delegat să conducă această partidă pe băimărenii Marta şi Hendrea, mai vechi cunoştinţe ale handbalului orădean. Meciul este programat să se desfăşoare în Sala Sporturilor din Odorhei.


Înainte de confruntarea directă, cele două echipe au înregistrat următoarele rezultate:

HC Odorhei: 31-30 cu UCM Reşiţa, 30-26 cu CSM Bucureşti şi 347-28 cu HCM Constanţa;

CSM Oradea: 22-34 cu U: Bucovina Suceava, 27-36 cu Lignitul Tg. Jiu şi 30-35 cu U. Transilvania Cluj-Napoca.

Poziţii în clasament:

1. HC Odorhei 4 4 0 0 129-109 8

14. CSM Oradea 4 0 0 4 104-133 0