Două echipaje ale Jandarmeriei Bihor au avut, vineri dimineață, o misiune specială. Pentru a contribui la completarea rezervei locale, oamenii legii au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea și au donat sânge.

„Dis de dimineață, începând cu ora 7, două echipaje ale Jandarmeriei Bihor au “descins” la Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea. Misiunea nu a fost una oarecare, ci o misiune specială cu scopul de a salva vieți! Conştienţi de importanţa pe care o are o astfel de iniţiativă, jandarmii bihoreni au contribuit voluntar la completarea rezervei locale de sânge”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Jandarmeria Bihor.

Sângele donat va ajuta bihoreni aflați în situații limită, care au nevoie nu doar de sprijin medical, ci și de bunăvoința semenilor.

Acțiunea jandarmilor bihoreni s-a înscris într-o campanie inițiată de Patriarhia Română și susținută de Jandarmeria Română, cu scopul de a determina cât mai multe persoane să conştientizeze că prin sângele donat pot salva vieți.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!