Mӧmax a redeschis pe 8 mai magazinele şi depozitele din Oradea şi din Timişoara. Reprezentanţii companiei anunţă că a fost implementat un sistem de măsuri de protecţie pentru angajaţi şi clienţi. Totodată, pe perioada lunii mai, magazinul oferă o reducere de 15% pentru produsele care nu sunt reduse deja.

Potrivit companiei, magazinul este dezinfectat şi igienizat în permanenţă de o echipă de curăţenie. La intrare, clienţii sunt aşteptaţi cu covoraşe îmbibate în soluţie de clor - distrugătorul viruşilor. Băile sunt dotate cu prosoape de unică folosinţă şi săpun. Casele sunt separate de un ecran de protecţie plexiglas, pentru siguranţa angajaţilor şi a clienţilor.

Magazinele Mӧmax din România dispun la intrare de indicatori de distanţă pentru a evita aglomerările, puncte dotate cu soluţii de igienizare şi termometru de detectare a temperaturii, la secundă, cu infraroşu.

Mӧmax asigură, prin agenţii de securitate, buna desfăşurare a activităţii, prin care se verifică temperatura corporală şi se monitorizează intrările şi ieşirile din magazin. Astfel, clienţii pot beneficia de cumpărături în siguranţă pentru tot ce este necesar unei locuinţe în trend.

"Dorim să revenim la normalitate, să ne adaptăm responsabil şi să continuăm voioşi alături de clienţii noştri! De aceea noile măsuri sunt luate pentru ca aceştia să poată reveni la activităţile preferate, în siguranţă. Magazinele noastre sunt locuri sigure, unde dezinfectarea, igienizarea şi aerisirea sunt imperative, pentru a sprijini sănătatea noastră şi a celor din jur, a întregii comunităţi. Vă invităm să vă bucuraţi din nou de un acasă în trend la mӧmax!", a transmis János Grigássy, Country Manager Mӧmax România.

Magazinul are un nou program de lucru: Luni – Sâmbătă: 11.00 – 20.00; Duminică: 11.00 – 18.00.