Grupul de firme Mobiente-Limtex, care activează din anul 1991 şi a devenit cel mai important producător de tricotaje şi confecţii nu doar din Bihor, ci şi din România, face angajări în Oradea.

Grupul lucrează full production sau CMT pentru case internaţionale de modă precum Grupul Max Mara, Giorgio Armani, Moschino, Dolce&Gabbana, Iceberg, Steinbock şi alte importante branduri, exportând întreaga producţie pe pieţe din Europa, SUA, Japonia, Australia, Israel şi Emiratele Arabe Unite.

Mobiente-Limtex se mândreşte cu stabilitatea personalului, iar datorită unui management responsabil a reuşit să mențină activitatea la nivel optim pe tot parcursul perioadei de criză pandemică, fără nicio concediere şi fără să recurgă la şomaj tehnic.

De altfel, jumătate din cei 300 de salariaţi au o vechime în cadrul grupului din anii ’90, iar managerul Ioan Tulvan afirmă că printre importantele valori ale echipei se remarca stabilitatea, unitatea, implicarea şi pregatirea tehnică.

Grupul Mobiente-Limtex din Oradea este specializat în producţia de pantaloni, bluze, fuste, sacouri, paltoane şi jachete îmblănite sau cu puf, încălțăminte tricotată, articole medicale și tehnice, articole home, tricotaje de înaltă calitate, realizate din materii prime naturale, lână, caşmir, fir de vicunia, mătase, urzică, bumbac organic, tencel, liocel ori fibre tehnice din argint, carbon, cupru, bioceramică, polimeri, de asemenea contribuind prin tehnologia din dotare la prelucrarea cu succes a firelor obținute din materii prime reciclate, participând activ prin aceasta la acțiunea de sustenabilitate a mediului, www.mobiente.com.

Mobiente-Limtex ANGAJEAZĂ:

- operatori confecții îmbrăcăminte,  cusut liniar, triplock, uberdeck, pickir, aplicat mâneci și alte operațiuni;

-   maistru croi confecții textile (cu experiență);

-   operatori kett;

-   remaiatori tricotaje;

-   tricotori / operatori mașini de tricotat Stoll.

Se asigură salarizare atractivă, stabilitatea locului de muncă, condiții de lucru deosebite, bonuri valorice de masă, asigurare de sănătate și alte facilități.

Personalul angajat beneficiază periodic de stimulente financiare.

Se asigură transport gratuit sau se decontează transportul până și de la locul de muncă.

Grupul are un showroom de prezentare și vânzare a produselor la sediul societății, deschis zilnic luni-vineri între orele 10:00 - 16:00.

Sunt invitați să aplice pentru angajare atât persoanele calificate, cât și cele care doresc să învețe o meserie și să se califice la locul de muncă.

Detalii și informații se pot obține la sediul societății din Oradea, str. Calea Borșului, nr. 22/A sau la tel: 0359/401.511, 0742.632.692, e-mail: office@mobiente.ro în zilele de luni - vineri, orele 08:00 - 17:00.