Dimineaţă nebună în Sînmartin. Un bărbat în vârstă de 37 de ani cunoscut cu probleme psihice a creat un adevărat tărăboi într-un bloc din localitate, mobilizând acolo echipaje de intervenţie ale Ambulanţei, Poliţiei şi Pompierilor.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 8.30, bărbatul şi-a închis tatăl într-una dintre camere şi mama în afara apartamentului în care cei trei locuiesc, situat la etajul trei al blocului.

La sosirea echipajului Serviciului de Ambulanţă, chemat să-i acorde ajutor bărbatului, care a mai avut în trecut dese ieşiri nervoase în urma cărora a fost internat la Psihiatrie, acesta a început să-i ameninţe pe medici, care au chemat întăriri.

La faţa locului s-au deplasat forţe de intervenţie din cadrul IPJ Bihor şi ISU Crişana. Folosindu-se de scara din dotare, pompierii au reuşit până la urmă să intre în locuinţă şi să deschidă uşa poliţiştilor.

Aceştia l-au încătuşat pe bărbatul agresiv, care ameninţase inclusiv că va arunca apartamentul în aer folosindu-se de butelia de gaz.

"Bărbatul a fost transportat încătuşat la Spitalul de Psihiatrie din Oradea de un echipaj de-al nostru", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Narcisa Maghiar, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.