Până să pătrundă în anii 90 internetul în Japonia, tinerii de aici nici măcar nu se tatuau. Doar cei din Mafia Yakuza o făceau. Acum, tatuajul a ajuns una dintre cele uşoare forme de modificare corporală, care nu se poate compara cu infuziile saline din frunte care-ţi cresc coarne, înlăturarea buricului de pe corp sau amputarea, pentru un look mai deosebit, a câtorva degete pe care şi le fac aşa numiţii Bagel Heads.

Cel care a introdus moda Bagel Heads, cea a modificărilor corporale extreme printre tinerii din Japonia, este Ryoichi “Keroppy” Maeda, fotograf şi jurnalist. Prin anii 2000 şi-a deschis la Tokyo un salon în care le creştea tinerilor coarne în frunte, injectându-le timp de două ore o soluţie salină. Efectul durează doar o noapte, cât pentru o petrecere, nu are mari efecte secundare şi chiar dacă operaţia e repetată de mai multe ori nu are ca rezultat lăsarea pielii.

"Ne place să fim monştri de o noapte", a răspuns el râzând jurnaliştilor. Infuzia salină poate fi făcută nu numai în frunte, ci şi în scrot, în cazul în care tânărul respectiv vrea să facă impresie la fetish sau suspension party-uri.

Acestea nu sunt însă modificări corporale extreme, considerate ca atare fiind doar operaţiile estetice care îţi dau chip de animal, ascuţirea ca la pisică a urechilor, înlăturarea buricului de pe corp sau amputarea unora dintre degete.