Şi-a dorit doar să înveţe să meargă graţios, dar a devenit un model cunoscut în lumea modei.

Este povestea orădencei Sorana Nistor, care la 24 de ani călătoreşte în ţări exotice, defilează pe catwalk în creaţiile celor mai tari designeri şi pozează pentru mărci de top.

Că are succes o dovedesc şi cercurile în care se învârte, din care nu lipsesc nume ca Jean Claude Van Damme, John Cusack şi Akon.

Secretul Soranei

Sorana e peste tot: trăieşte când în România, când în Thailanda, când în Turcia. Model al agenţiei Graziela Models, orădeanca a avut şansa încă din adolescenţă să prezinte colecţiile unor creatori cunoscuţi. Norocul continuă să-i surâdă şi mai generos în ultima vreme, când contractele i s-au înmulţit şi este tot mai dorită şi de agenţiile de modeling străine. Anul trecut, ea a devenit imaginea companiei Triumph pentru campania de costume de baie din Asia, intitulată "Be a summer superstar!".
De o vreme, Sorana este căutată în special pentru prezentările de lenjerie. A defilat pentru La Perla, Victoria's Secret şi Sarrieri. "Agenţii spun că am mersul şi ţinuta frumoase", îşi explică ea, simplu, ascensiunea.

Odată cu succesul au venit şi beneficiile. Peste tot pe unde merge se bucură, pe lângă onorarii, şi de tratamente rezervate doar VIP-urilor, cu şedinţe de masaj, fitness şi înot. Cireaşa de pe tort este, însă, că la petrecerile de după prezentări are parte de compania selectă a unor nume mari din industria showbizului.

Frumoasă printre vedete

02 john cusack.jpgÎn periplul ei prin lumea modei şi a luxului, Sorana a avut ocazia să-şi exerseze şi aptitudinile de actriţă. Ea a fost aleasă pentru un rol, ce-i drept de figuraţie, ca "fata de la casino" în pelicula Shanghai, filmată şi în Thailanda, cu John Cusack (foto) în rol principal.

Deşi spune că actorul e un tip amabil, preferatul fetei rămâne Jean Claude Van Damme, pe care l-a întâlnit tot în Thailanda. "Van Damme e foarte deschis. M-a întrebat de unde sunt şi i-am spus că din România. Mi-a zis: "Ştii că am luat bătaie acolo?"", povesteşte Sorana. Fata l-a cunoscut şi pe cântăreţul Akon, după un concert la care modelele au fost, şi ele, în centrul atenţiei.

Orădeanca spune că pe lângă mesele şi cocktailurile fine, la petreceri are şansa să fie văzută de manageri importanţi de la companii de modă, care îi oferă apoi alte contracte. "În Thailanda se caută fetele cu trăsături exotice. Pe mine mă întrebau dacă sunt pe jumătate thai, adică thailandeză", se destăinuie ea.

Deşi vrea să-şi deschidă cândva un salon de frumuseţe la Oradea, Sorana s-a hotărât să mai rămână în lumina reflectoarelor cel puţin câţiva ani, deoarece "viaţa de model e cea mai frumoasă!". Norocul şi şarmul personal au făcut-o să simtă asta din plin...


EXOTICĂ
Sorana Nistor-Ciplea
vârstă: 24 ani
ochi: căprui
zodie: Vărsător
înălţime: 1,78 m
măsuri: 86-60-90
greutate: 56 kg
hobby: lectura, fitness