Din această lună, angajaţii RER Vest nu vor mai merge din uşă-n uşă ca să încaseze banii pentru facturile de salubritate, pentru că toţi clienţii au la dispoziţie modalităţi mult mai rapide şi mai comode.

Facturile pot fi plătite în numerar la sediul societăţii sau folosind sistemele de plată rapid PayPoint, Un-Doi şi Selfpay din magazinele partenere, dar şi online, prin site-ul rervest.ro, prin aplicaţia mobilă Pago sau prin transfer bancar.

Cu un click

Pentru a informa orădenii că nu mai trebuie să aştepte acasă încasatorii RER Vest, societatea de salubritate va expedia tuturor clienţilor persoane fizice flyere care anunţă schimbările. Astfel, oamenii află că pot achita factura de salubritate în diverse maniere moderne, care nu presupun niciun cost suplimentar.

O variantă este plata prin site-ul companiei, www.rervest.ro. Folosind o adresă de e-mail validă şi codul de client care se regăseşte pe factură, orice client poate să-şi creeze rapid un cont în care, apoi, va regăsi lunar factura şi va putea face plăţi, în mai puţin de 3 minute şi în condiţii complet securizate.

În plus, RER Vest se află şi pe lista operatorilor din aplicaţia de mobil Pago, dedicată exclusiv plăţii diferitelor facturi. Acest program este disponibil gratuit în magazinul de aplicaţii, iar după instalare şi configurare va furniza facturile, precum şi memento-uri privind data scadenţei.

Desigur, orădenii mai pot să-şi achite facturile şi prin virament bancar, la orice bancă ori din faţa calculatorului, dacă folosesc un serviciu de homebanking.

Soluţii "offline"

Orădenii care preferă să plătească în continuare cu numerar au şi ei opţiunile deschise. În primul rând, se pot deplasa la casieria de la sediul RER Vest, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 79, sau la ghişeul pe care compania îl are la parterul Primăriei Oradea.

Dacă aceste puncte nu le sunt în drum, orădenii care vor să achite în numerar mai au şi o altă posibilitate. RER Vest a încheiat parteneriate cu operatori de plăţi cash, mai precis cu Un-Doi, PayPoint şi Self-Pay, care deţin dispozitive de tip POS amplasate în hypermarketuri, magazine şi alte spaţii comerciale. Practic, vânzătorul scanează factura, clientul plăteşte şi primeşte chitanţa aferentă, având astfel certitudinea că şi-a achitat datoria. Aşadar, opţiuni pe placul oricui...