Soţia lui Irinel Columbeanu, Monica, este cercetată de poliţiştii Secţiei 1, din Bucureşti după ce, vinerea trecută, a dat cu maşina peste un paparazzo al tabloid-ului Cancan, care se afla pe trotuar.

Desi colegii victimei au atenţionat-o că a rănit un om, Moni nu s-a sinchisit. Ba, mai mult, a mai încercat o dată să-l lovească, apoi a părăsit locul incidentului. Fotograful a depus o plangere penală pentru vătămare corporală.

"Iniţial am sunat la Poliţia Rutieră. Le-am spus că Moni m-a lovit cu maşina şi a fugit. Cei de acolo mi-au zis că in cazul meu nu este vorba despre un accident de circulaţie, ci despre un caz de agresiune. Drept urmare, am fost îndrumat către o secţie de poliţie", a spus victima.

Fotograful susţine că în urma accidentului, ar fi nevoit să se opereze la genunchi. Mi-a distrus genunchiul. Medicul specialist a constatat leziuni de cartilagiu si de menisc, iar genunchiul este umflat si, practic, nu imi mai ofera niciun fel de stabilitate. Mai mult ca sigur voi ajunge la operatie. Din ce am auzit, este foarte posibil sa ma recuperez greu", a mai afirmat ziaristul.