Căsătorită de patru ani cu miliardarul Irinel Columbeanu, Moni şi-a depăşit repede condiţia de Cenuşăreasă, iar atuurile fizice i-au deschis multe uşi în lumea modelingului.

Recent, vedeta a bifat cea mai mare realizare profesională, fiind cooptată în cadrul agenţiei internaţionale Elite Model, acolo unde activează cele mai cunoscute fotomodele de pe planetă: Alessandra Ambrosio, Ana Beatriz Barros, Moran Atias.

Până să ajungă aici, Columbeanca a muncit pe brânci toată vara: a stat o lună la Paris, unde a făcut mai multe şedinţe foto, apoi s-a refugiat la Los Angeles, pentru o lună şi jumătate, iar acolo a dat lovitura.

Aşadar, în timp ce în România divorţul de Iri e considerat iminent, Moni pune paie pe foc şi a confirmat pentru Click! că a devenit model Elite. Conform contractului, ea se află într-o bază de date internaţională, la care au acces regizori, fotografi, producători TV, manageri ai revistelor de specialitate şi designeri.

Aceştia o pot contacta oricând pentru reclame, filmări şi prezentări de modă, însă asta presupune ca Moni să stea cam şase luni pe an în Los Angeles şi mai puţin la Izvorani.

Chiar dacă distanţa îi poate periclita mariajul, Monica s-a integrat de minune în ţara tuturor posibilităţilor: are apartament închiriat şi prieteni celebri.

Monica a început să lucreze în străinătate în 2008, când a reuşit să se impună în Roma şi Milano. Reuşita ei profesională s-a soldat însă cu scandal în familie, fiind acuzată de impresarul Antonello de Genaro că i-ar fi acceptat avansurile.

Monica este foarte secretoasă cu viaţa ei de peste Ocean, însă nu a infirmat până acum zvonurile că şi-ar fi cumpărat un apartament la Los Angeles. Semn că este deja aranjată în „Oraşul Îngerilor" este faptul că mama şi fiica ei, Irina, au vizitat-o în America.

Cele trei s-au distrat la piscină, în superbul parc Runyon Canyon, pe Hollywood Boulevard, iar imaginile vor fi difuzate în noul sezon al emisiunii „By Monica Columbeanu", care a început aseară, la B1 TV.