După ce în ultimele zile toate tabloidele au vuit cu zvonuri privind divorţul soţilor Columbeanu, emisiunea Acces direct de la Antena 1 a difuzat, joi, imagini mai mult decât compromiţătoare în care o femeie ce seamănă cu doamna Columbeanu face sex oral cu un bărbat. Prezentatorul emisiunii, Mădălin Ionescu, a analizat îndelung cu invitaţii săi imaginile, dar fără a ajunge la o concluzie privind veridicitatea lor.

Aceste poze sunt puse, însă, sub un greu semn al întrebării în ceea ce priveşte autenticitatea. Lucru ce nu miră multă lume. În urmă cu mai mult timp, tabloidele centrale au intrat şi în posesia unui filmuleţ cu soţii Columbeanu făcând sex oral. Acel video era filmat pe cheia uşii unui hotel din Bucureşti, iar multe voci au acuzat că a fost o încercare penibilă a lui Moni şi Iri de a-şi face publicitate.

Aceleaşi acuze se aud şi acum, soţii Columbeanu fiind bănuiţi că au "scormonit" după nişte imagini incitante, doar pentru a fi sub lumina reflectoarelor.

Imaginile sunt extrem de explicite, însă invitaţii lui Ionescu au analizat pozele şi au concluzionat că nu dovedesc infidelitatea Monicăi faţă de Irinel, pentru că pe mâna femeii nu apare nicio verighetă.

Deşi nu a făcut încă niciun fel de declaraţii publice privitor la aceste imagini, Monica a stârnit presa pe mult-vehiculata temă a divorţului, promiţând că în trei zile dezvăluie dacă ea şi Irinel se despart sau nu.