Copilul Monicăi Anghel s-a născut vineri şi a primit nota 10 de la medici. Băiatul va primi numele de Aviv Alexandru Anghel.

Monica Anghel nu este căsătorită cu tatăl baiatului. "Sunt fericită şi mi-e bine. Suntem împreună de aproape un an şi îmi place cum decurge relaţia noastră. Nu mă feresc să spun cine este iubitul meu, doar că nu am voie să o fac, pentru că el lucrează în serviciile secrete şi nu pot să-i divulg numele", spunea artista cu câteva luni în urmă.

Proaspătul tată are 39 de ani şi i se spune Gughi. "Sunt în al nouălea cer. Sunt cel mai fericit tătic din lume. Monica e bine, băieţelul e bine, a avut 3,300 kg şi 51 de cm şi a primit nota 10 din partea medicilor. E sănătos tun", a spus tatăl copilului.

Până aproape în ziua în care a născut, Monica Anghel a prezentat matinalul de la Europa FM, alături de Bogdan Miu. Cântăreaţa transmitea de acasă, din pat, după ce echipa de la postul de radio i-a montat un studio mobil. Colegii de la radio au inaugurat o secţiune în care fanii Monicăi îi pot trimite mesaje de felicitări.