Actriţa Monica Bîrlădeanu şi producătorul de film Bobby Păunescu au anunţat, vineri, că s-au despărţit, precizând că vor continua să lucreze împreună. Monica Bîrlădeanu a făcut anunţul într-o postare pe pagina sa de Facebook: "Deşi suntem absolut hotărâţi să lucrăm în continuare împreună, aşa cum am făcut-o şi până acum, prietenii voştri Monica şi Bobby nu mai formează, din păcate, un cuplu", scrie Mediafax. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în 2004.

În acelaşi mesaj, care este ilustrat cu o fotografie în care, alături de Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu îmbrăţişaţi, apare şi câinele cuplului, actriţa spune: "Ne-am bucura mult dacă aţi trata acest moment cu aceeaşi sensibilitate şi discreţie cu care o face James, fiinţa care înţelege cel mai bine indestructibila noastră comuniune interioară".

Monica Bârlădeanu este model şi actriţă. Cariera ei include apariţii în producţii internaţionale, precum serialul american de succes "Lost" sau comedia "Buds for Life", şi roluri în filme româneşti, precum "Moartea domnului Lăzărescu", în regia lui Cristi Puiu.

Omul de afaceri Bobby Păunescu îşi dezvoltă de câţiva ani cariera în cinematografie. El a înfiinţat, în 2010, la Paris, casa de distribuţie de film Mandragora International, care se ocupă atât de proiecte româneşti, cât şi străine.

Sursa: Mediafax