Divorţează sau nu, e gravidă sau ba, nimeni nu ştie. Un singur lucru e cert: Monicăi Columbeanu îi place să fie în centrul atenţiei. Sâmbătă, după cum se ştie, a defilat în faţa admiratorilor din Oradea, întâi cu un Rolls Royce placat cu aur, apoi îmbrăcată în rochii de mireasă la Expomariage.

"De fiecare dată sunt primită cu braţele deschise. Îmi place să prezint rochii de mireasă, retrăiesc momente din ziua în care m-am căsătorit eu", a spus vedeta tabloidelor bucureştene.

Odată urcată pe scenă, în rochia de mireasă, Monica a uitat, pare-se, de iminentul divorţ cu Irinel. În schimb, a alimentat zvonurile cum că ar fi însărcinată: "Îmi doresc încă un copil... dacă se va confirma faptul că sunt însărcinată", a declarat ea.

În ceea ce priveşte speculaţiile despre mutarea familiei Columbeanu în America, Monica a spus că "nici nu se pune problema". Chiar dacă va cocheta cu lumea americană a filmului, cariera doamnei Columbeanu se va clădi, în continuare, în România. Nu scăpăm de ea, prin urmare!