Monica Gabor a trecut prin clipe de teroare când a mers să îşi viziteze bunicii în comuna Răcăciuni, ducând-o şi pe Irina în vacanţă, potrivit tabloidului Cancan.

Sătenii din Răcăciuni, judeţul Bacău, au făcut-o cu ou şi cu oţet pe fosta divă de la Izvorani. Divorţul de Irinel Columbeanu, dar şi aventura pe care Moni o are în Statele Unite cu misteriosul chinez au fost principalele subiecte ale sătenilor.

"T****r, vă bateţi joc de Irinuca!", le-au strigat aceştia Monicăi şi Ramonei Gabor. Tirada de jigniri pe care i-au adus-o apoi Monicăi a fost mai ceva ca la uşa cortului. "Te-ai f***t cu unul şi cu altul prin Bacău, dar şi la Bucureşti, şi acum ai venit să ne arăţi că eşti mamă adevărat? T***o, tu şi soră-ta aţi făcut Bacăul de râs. Nu te-ai săturat că ai umblat pe centură şi ai fost vândută de la un interlop la altul? T***ă ai fost şi t***ă vei rămâne. Acum vrei să strici şi casa chinezului. Să aibă Dumnezeu milă de sufletul tău!", i-ar fi reproşat cei care au cunoscut-o de mică pe Monica.

Întâmplarea a fost dată publicităţii de un blogger din Bacău care mărturiseşte că a asistat la întreaga scenă. El spune că materialele nu sunt inventate, iar subiectul este 100% adevărat.

Monica a mers acum câteva săptămâni la Răcăciuni alături de sora ei Ramona şi tatăl Emil, pentru a vizita rudele mamei şi a-i oferi Irinei o mică escapadă în natură.