Monica Columbeanu îşi poate lua copilul cu executorul judecătoresc. Judecătoria Buftea a admis joi cererea de executare silită depusă de fotomodel. Totodată, magistraţii au respins cererea lui Irinel de suspendare a executării silite în cazul încredinţării Irinei mamei sale.

Judecătoria Buftea a debzbătut cererile celor doi foşti soţi într-o ordine ilogică. A respins deja cererea lui Irinel de suspendare a executării silite, deşi nu discutase pe fond tocmai executarea. Ulterior, magistraţii au judecat şi executarea silită solicitată de Monica. În urma hotărârii, manechinul va putea să meargă joi să-şi ia fiica de la Irinel, după ce va primi înştiinţarea de la Judecătorie.

Monica Columbeanu a încercat de patru ori să o ia pe Irina de la vila din Izvorani şi a decis, în cele din urmă, să apeleze la un executor judecătoresc. Tribunalul Bucureşti a admis plângerea mamei Irinei faţă de decizia iniţială de încredinţare a copilului lui Irinel Columbeanu.

Irina a trecut astfel în custodia Monicăi, până la finalizarea procesului de divorţ. Irinel a refuzat însă să o lase pe Monica să vadă copilul sau să i-l încredinţeze acesteia, pe motiv că fetiţa ar fi bolnavă. Irinel va trebui să-i plătească Monicăi o pensie de 2.000 de lei lunar pentru îngrijirea copilului.