Afacerista rememorează amintiri nu tocmai onorabile din tinereţea ei zbuciumată, într-un interviu pentru revista Tango. Îşi aduce aminte că pe vremea când era o puştoaică era o devoratoare de aventuri şi se liniştea căzând la aşternut cu bărbaţii.

Una peste alta era "rea de muscă" după cum subliniază chiar ea, tatăl ei hotărând că ar fi bine ca ea să se mărite pentru a scăpa de pofta cearşafurilor.

"Tatăl meu a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc. Dar eu sunt genul de persoană veşnic tânără şi neliniştită, cum zice serialul! Eu am fost "rea de muscă"! Dar rea, rea! Dacă intram într-o încăpere - şi eram fata doctorului Radivoiovici dintr-un oraş de provincie - mă culcam cu cine nimeream!".

"Mama era crescută la maici, zicea că trebuie să te căsătoreşti fată mare, tata era crescut la ţară, rigid în privinţa moralei fetelor, nu era de acord nici cu fustele scurte... Însă eu, la 16 ani, am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei", mai spune Tatoiu.

"O fată de 16 ani croşetează cum vrea ea un băiat de vârsta ei! Iar eu, când am descoperit chestia asta, am devenit tot ceea ce mama şi tata nu voiau să devin. Învăţam, eram o elevă de nota 10, dar mergeam la discotecă, am făcut sex la 18 ani", îşi aminteşte cu nonşalanţă Monica Tatoiu.