La Grădina Zoologică din Oradea, animalele au fost răsfățate, miercuri, cu bunătăți culinare, primite sub forma unor cadouri frumos împachetate chiar din mâna lui Moș Crăciun. Și cum zăpada ne ocolește în ultimii ani, legendarul personaj nu a putut veni cu sania trasă de reni, ci a fost însoțit de un simpatic ponei...

Crăciunul animalelor, un eveniment devenit tradiție la Zoo Oradea, a animat atmosfera în Grădină într-o zi ploioasă de decembrie. Angajații, coordonați de administratorul Florin Ienciu și medicul veterinar Alexandru Sârbu, le-au pregătit animalelor mâncarea preferată în cutii de cadouri viu colorate. Îngrijitorii au intrat apoi în rolul spiridușilor și, însoțiți de Moșul cel darnic, au vizitat animalele rând pe rând. Capucinii, suricatele, macacii japonezi, lemurii, tamarinii, dar și celelalte necuvântătoare, au primit curioși pachetele, deschizându-le numaidecât și devorând ceea ce au primit. În cutii au fost ambalate dulciuri, fructe, produse de patiserie sau carne, după caz.

Moş Crăciun la zoo Oradea

„Nu putea să treacă nici acest sfârșit de an fără Crăciunul animalelor. Este un eveniment devenit deja tradiție la Grădina Zoologică din Oradea. Încercăm astfel să ne apropiem și mai mult de animale, să le transmitem și lor atmosfera specială din perioada Crăciunului”, mărturisește Florin Ienciu, administratorul Grădinii Zoologice.

Copiii care se aflau în vizită au fost încântați să-l întâlnească și să vorbească cu îndrăgitul Moș Crăciun, dar mai ales să călărească prietenosul ponei.

Zoo Oradea vă urează Sărbători Fericite, un An Nou cu sănătate și vă așteaptă în vizită atât în perioada Sărbătorilor de Iarnă, cât și în noul an. Programul în această perioadă este zilnic între orele 9-17 (ora 16, la casierie).

Loredana Buz
Consilier relații publice ADP Oradea