Cartierul Prima, primul ansamblu rezidenţial privat construit în Oradea, s-a umplut marţi seară de veselie. Dezvoltatorul ansamblului le-a pregătit tuturor locatarilor o supriză: cu gogoşi şi pogăci gătite chiar în aer liber, cu fructe, ceai cald şi vin fiert, toţi proprietarii de apartamente din Prima au petrecut o seară plină de bucurie, mai cu seamă că Moş Crăciun şi-a făcut timp pentru ei şi s-a oprit în cartierul lor.

Primul lucru pe care l-a adus bătrânul îndrăgit de copii a fost cheia pentru cel de-al 400-lea proprietar de apartament din cartierul Prima. Apoi, Moş Crăciun le-a dat tuturor copiilor din cartier pungi cu dulciuri şi jucării, pentru că au fost cuminţi tot anul.

Prin tragere la sorţi, 35 de familii au mai câştigat de la Moş Crăciun diferite premii, iar alte zece premii speciale. În plus, picii cartierului au mai primit un cadou: special pentru ei a fost amenajat un loc de joacă în aer liber, cu tobogane, leagăne şi alte construcţii specifice.

Un alt cadou important adus de Moş Crăciun în cartier, la cererea dezvoltatorului, este un autoturism Dacia Duster, care poate fi închiriat vreme de trei zile de oricare locatar care se înscrie pe lista anume creată.

Toată atmosfera festivă a fost decorată cu clovni, elfi şi, bineînţeles, colinde. A fost modul în care dezvoltatorul ansamblului a vrut să ureze tuturor locatarilor, colaboratorilor şi angajaţilor sărbători fericite şi la mulţi ani.

Conceptul cartierului Prima doreşte să promoveze un mod de viaţă moder, confort şi siguranţă deplină, bazată pe paza privată şi monitorizarea video. De altfel, niciun alt complex rezidenţial nu beneficiază de aceste elemente de siguranţă.

Pentru a veni în sprijinul orădenilor, în această perioadă dificilă din punct de vedere economic, Cartierul Prima a redus preţurile apartamentelor cu până la 40%. Totodată, cu ocazia Crăciunului, dezvoltatorul face şi o ofertă de invidiat: plăteşte avansul în locul clientului, o ofertă inedită pentru piaţa orădeană. Cartierul oferă locatarilor şi diferite servicii: minimarket, farmacie, sală de sport, cosmetică şi coafură, cabinete medicale.

(advertorial)