Tapetcenter, locul unde oricine îşi găseşte tapetul perfect pentru locuinţă, având de ales între 10.000 de modele, are veşti bune pentru orădeni. Pe lângă magazinele deja existente, în Oradea pe bulevardul Decebal nr. 124 şi în Aleşd de pe strada Bobâlnei nr. 45, din 26 noiembrie, s-a mai deschis încă unul.

Astfel, bihorenii îşi pot alege acum modelul preferat de tapet şi pe strada Ştefan cel Mare nr. 46 din Oradea, unde clienţii au parte de reduceri substanţiale, ca să sărbătorească deschiderea noului magazin: 10% la orice model ales de pe stoc şi 15% la comenzile din cataloage.

În plus, la Tapetcenter, şi Moş Crăciun vine cu cadouri substanţiale! Oricine îşi cumpără tapet din oricare cele trei magazine e înscris într-o tombolă cu premii. Singura condiţie este ca achiziţia făcută să fie în valoare de minim 50 de lei.

Câştigătorii vor fi extraşi pe 21 decembrie, de la ora 17.30, în magazinul de pe bulevardul Decebal. Ocupantul locului I va primi cadou un televizor Led LG cu diagonală de 81 de centimetri, cel de pe locul II un cuptor cu microunde, iar cel de pe locul III un aparat foto digital. Toţi câştigătorii vor fi anunţaţi telefonic că sunt beneficiarii unor cadouri de Crăciun.

Tapetcenter s-a înfiinţat la finele anului 2008, fiind visul unei persoane care şi-a dorit să aibă satisfacţia unei munci făcute cu dăruinţă şi plăcere. Între timp a devenit o afacere familială, prin intermediul căreia o mână de oameni încearcă să satisfacă chiar şi cele mai îndrăzneţe dorinţe de decorare ale clienţilor.

Magazinele Tapetcenter stau la dispoziţia celor care doresc să reîmprospăteze atmosfera spaţiilor în care îşi trăiesc viaţa de zi cu zi. Paleta de produse şi servicii este atât de bogată, încât Tapetcenter este magazinul cu cea mai vastă ofertă de tapet din întregul judeţ. Clienţii au de ales între sute de modele pe stoc, începând chiar de la 40-50 de lei rola de 5 metri pătraţi, cât şi mii de modele în cataloage din peste 20 de branduri de tapet dintre cele mai veritabile din Europa.

Oricine trece pragul unui magazin Tapetcenter mai găseşte pe stoc borduri de tapet, autocolante, fototapet, stickere creative, baghete şi rozete din polistiren, iar la comandă - perdele, draperii, ruloruri, storuri romane, galerii metalice din lemn, jaluzele verticale şi orizontale. Dacă clientul doreşte tapet decorativ pentru un singur perete, pentru restul camerei i se prepară vopseaua lavabilă pe loc, în funcţie de nuanţele tapetului.

În plus, ambientul plăcut şi personalul calificat ajută pe oricine să facă cea mai bună alegere, găsindu-şi tapetul potrivit gustului şi stilului său. La cerere, Tapetcenter oferă contra cost şi servicii de design, montaj, măsurători, atât pentru tapet, cât şi pentru perdele şi galerii. Modelele şi alte informaţii pot fi obţinute şi de pe site-ul www.tapetcenter.ro.

(advertorial)