Moş Nicolae vine, şi în acest an, mai repede la ERA Park. Astfel, primul cadou va fi chiar sâmbătă, 29 noiembrie, între orele 11 şi 12, când actorii Trupei Arcadia le vor oferi copiilor spectacolul "Capra cu trei iezi".

Este vorba de o adaptare modernă a poveştii lui Ion Creangă, cu multă muzică şi numere de magie, care îi va cuceri cu siguranţă pe cei mici, mai ales că şi ei vor "juca" în piesă.

"Este un spectacol cu păpuşi foarte drăgălaşe, păpuşi în stil «muppet», cu muzică foarte antrenantă şi compusă de Dorin Griguţă. Copiii vor participa şi vor interacţiona cu personajele", a precizat actorul Florian Silaghi, directorul artistic al trupei Arcadia.

Întreg scenariul este unul fantastic şi haios. La fel ca în povestea originală, personajele sunt viu colorate, doar că actorii îmbină aici şi numere de magie. Mai mult "lupul, de exemplu, este mai năstruşnic, e destul de aiurit. Încearcă să joace fotbal cu un arici ghem, iar în casa caprei, în loc de vin bea oţet. La fel, când merge la urs să-şi ascută limba, va trebui să treacă prin tot felul de probe", a mai spus directorul artistic.

Spectacolul se va desfăşura în sala de evenimente a centrului comercial, iar intrarea este gratuită.

Scenariul şi regia piesei sunt semnate de Daniel Vulcu, iar din distribuţie fac parte actorii Zentania Lupşe (în rolul Caprei), Bianca Viviana Priceputu (Ieduţa), Florian Silaghi (Ied), Alexandru Pop (Ied), Florin Stan (Lupul). Animalele pădurii prind viaţă cu ajutorul actorilor Rin Tripa, Mirela Corbeanu şi Igor Lungu.

Acesta este doar începutul surprizelor pregătite de ERA Park în luna cadourilor, aşa că fiţi pregătiţi pentru Sărbători cu adevărat fericite!

Citiţi detalii despre evenimente şi accesând site-ul www.era-oradea.ro!