Celebra companie Coca-Cola anunţa, la începutul săptămânii, că o caravană care-l poartă pe Moş Crăciun prin toată ţara va ajunge joi şi la Oradea.

Conform itinerariului anunţat, Moşul Coca-Cola urma să se oprească la hypermarketul Carrefour din Lotus Center, în Parcul 1 Decembrie, în parcarea hypermarketului Real 1, la Universitatea din Oradea, la Orăşelul Copiilor şi, în final, la Real 2.

În ciuda ploii ca de vară ce a căzut joi după-amiază în Oradea, câţiva copii şi părinţi au aşteptat caravana Coca-Cola în Parcul 1 Decembrie, singurul loc de întâlnire central cu Moş Crăciun. Numai că, deşi au stat mai bine de 60 de minute după ora anunţată, copiii n-au avut decât să meargă acasă ori să-l caute pe moş altundeva. Asta pentru că mult aşteptata caravană n-a mai ajuns.

"Din cauză că ploua foarte tare, caravana a stat mai mult la Carrefour şi n-a mai ajuns în parc. Ne pare rău că s-a ajuns în această situaţie", a declarat BIHOREANULUI Ludmila Tones, PR-ista de la Coca-Cola.

În rest, a spus reprezentanta companiei, caravana a respectat traseul şi a fost întâmpinată peste tot de zeci de copii. "S-au împărţit toate cadourile pregătite, ba chiar s-a stat mai mult decât era programat", a mai spus Tones.