Gest mai mult decât altruist, făcut de o tânără mămică din  SUA. Aceasta a decis să ducă sarcina la termen deşi ştie că fetiţa ei va muri în câteva ore, din cauza unei boli incurabile care nu permite creierului să dezvolte, ca să-i doneze organele.

Povestea a fost făcută publică de Telegraph şi preluată de Hotnews.ro.

Keri Young şi soţul ei, Royce, au fost la consultaţia de 19 saptamani pentru a afla sexul viitorului copil, dar au fost devastaţi să afle că fatul are o boală incurabilă cunoscută drept anencefalie.

Bebeluşul, pe care l-au botezat Eva, se va naşte fără un creier dezvoltat pe deplin şi se preconizează că va muri la câteva ore de la naştere.

Cuplul nu a vrut, însă, întreruperea sarcinii, ci a luat în considerare inducerea naşterii premature pentru a-şi duce viaţa mai departe. Keri şi Royce au hotărât să ducă sarcina la capăt pentru ca organele copilului să fie donate. 

"Aceasta este inima perfectă a fiicei noastre. Are picioare perfecte şi mâini perfecte. Ea are rinichi perfecţi, plămâni perfecţi şi un ficat perfect. Din păcate, nu are un creier perfect", a scris femeia pe contul ei de Facebook.

"Vă rog să continuaţi să vă gândiţi şi să vă rugaţi pentru noi", a spus ea.