Un motociclist a fost rănit, duminică, pe strada Matei Corvin din Oradea, în urma unui accident rutier care a avut loc la prânz.

Evenimentul a fost anunțat prin numărul unic de urgență 112, la ora 12.01. „Au fost implicate un autoturism și o motociletă. Motociclistul a fost transportat la spital, pentru investigații, iar traficul în zonă nu a fost blocat”, a declarat BIHOREANULUI comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din Spitalul Județean. La ora publicării acestei știri, victimei i se fac mai multe investigații, urmând ca medicii să decidă dacă va rămâne sau nu internat.

„Are traumatism abdominal în zona inferioară. În funcție de rezultatul investigațiilor va rămâne internat sau va intra în operație”, a precizat dr. Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD Bihor.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările accidentului, polițiștii rutieri făcând cercetări la fața locului, pentru a stabili concret cauzele și împrejurările.