Doi bărbaţi, tată şi fiu, care se aflau pe o motocicletă, au fost răniţi marţi după amiază într-un accident petrecut în cartierul Cantemir, la intersecţia străzilor Nufărului cu Nojoridului. Cei doi au fost proiectaţi câţiva zeci de metri din impactul violent cu un autoturism Mercedes.

"O motocicletă înmatriculată în Bihor a trecut pe culoarea roşie a semaforului printre maşini şi a fost lovită de un alt autoturism care venea dinspre Nojoridului şi care circula regulmentar, pe culoarea verde. Atât conducătorul motocicletei, cât şi pasagerul au suferit leziuni şi au fost transportaţi la Spital", a declarat BIHOREANULUI agent principal de poliţie Ioana Lavinia Lascău, ofiţer de presă la Poliţia Bihor.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, unde sunt supuşi unor investigaţii medicale.

"Cele două victime au fracturi de membre, atât la mâini cât şi la picioare", a declarat dr. Adriana Bălan, medic la SMURD. Aceasta a mai precizat că bărbatul mai în vârstă este operat, la secţia de Ortopedie.