Centrul Oradiei a uruit duminică, în jurul orei 13 când motociclişti din Satu-Mare, Carei, Tăşnad, Bihor şi Zalău, călare pe choppere şi motociclete sport au poposit în Piaţa Independenţei. Deşi caravana care a campat sâmbătă noaptea în Băile 1 Mai este formată din 300 de motociclişti, numai 200 au venit şi în centrul Oradiei, pentru a promova evenimentul "Mă vezi?" din cadrul campaniei "Să ne respectăm în trafic".

Liderii cluburilor de motociclişti Hawks, Viking, Dust Riders, MMC şi Eagle Bikers au vorbit celor adunaţi în parcare despre respectul de care motocicliştii ar trebui să se bucure în trafic. "Ştim că şi noi avem păcatele noastre, dar plătim singuri pentru ele", a spus unul dintre bikeri.

În parcarea din Independenţei, orădenii au putut vedea rămăşiţele câtorva motoare, în urma unor accidente fatale, pricinuite de şoferi.

Pe afişul postat lângă o motocicletă accidentată scria "Nu l-a văzut pentru că schimba CD-ul". Tocmai să fie văzuţi cer motocicliştii prin această campanie, argumentând că peste 80% dintre accidentele cu motociclişti nu sunt din vina lor.

După oprirea din centrul oraşului, cei peste 200 de bikeri şi-au spus "asfalt uscat", tradiţionala urare a motocicliştilor şi au turat motoarele, pornind către ieşirea din Oradea către Satu-Mare, unde vor încheia campania regională.