Sute de moticiclişti şi-au turat motoarele, sâmbătă, în jurul prânzului, prin centrul Oradiei, în cadrul întâlnirii "Chariots of fire", care a debutat vineri în ştrandul cu valuri din Băile 1 Mai, şi la care sunt aşteptaţi să participe peste 1000 de motociclişti din ţară, dar şi din străinătate.

Sâmbătă, deşi era programat să înceapă la ora 13, din 1 Mai, marşul a început mai devreme. Escortaţi de poliţişti, dintre care unii pe motoare, la ora 12.50, motocicliştii erau deja în cartierul Nufărul şi au străbătut oraşul în nici 20 de minute, motoarele lor, unele mai scumpe decât o maşină, atrăgând privirile trecătorilor.

La ora 13.10, motocicliştii erau deja în centrul Oradiei, după un traseu care fusese anunţat să se desfăşoare pe strada Nufărului - Piaţa Independenţei - Bulevardul Magheru - Gară - Bulevardul Ştefan Cel Mare - str. Transilvaniei - Bulevardul Dacia, Bulevardul Decebal - Piaţa Unirii - Biserica cu Lună, str. Traian Moşoiu, Piaţa 1 Decembrie, Bd. Dimitrie Cantemir, Nufărului, DN 76 - E 79, Bd. Băile Felix - Ştrandul cu valuri.

Întâlnirea moto "Charits of fire" este organizată de asociaţia de profil White Wolves şi continuă în ştrand, sâmbătă, de la ora 16, cu diverse concursuri cu premii, dar şi cu concerte rock ale unor trupe precum Replika (ora 19), Pokolgep (ora 21), The R.O.C.K (tribut AC/DC).

Cel mai incitant moment se anunţă unshow erotic cu "alte surprize", după cum au anunţat organizatorii, care este programat să înceapă la miezul nopţii.

Intrarea la eveniment este de 30 de lei pe toată desfăşurarea lui, în acest preţ participanţii beneficiind, între altele, şi de piscina cu apă termală.  Biletele se pot procura la intrarea în Ştrandul cu Valuri - 1 Mai.

"Motociclistele care vor veni pe propriu motor au intrare liberă la eveniment. La acest eveniment poate participa absolut orice persoană, chiar dacă nu este posesor de motocicletă ci doar iubeşte motocicletele ori muzica bună", arată organizatorii.