De doi ani, patru piloţi de motociclism orădeni, Ciprian Mitraşcă, Adrian Sabău, Silvio Muzzalupo şi Antal Lorand Tamas, participă în cursele puternicei competiţii Dunlop Romanian Superbike (ROSBK), care îşi desfăşoară însă etapele în afara graniţelor ţării, pentru că în România nu beneficiază de piste adecvate concursului.

În acest an, cei patru orădeni, care reprezintă Prompt Bike Racing Team, echipă pe care doresc s-o transforme în club sportiv, au avut rezultate remarcabile, în special la ultimele două etape, din Ungaria şi Slovacia, unde, la clasa 600 Rookies, au ocupat podiumul în întregime.

Până în prezent, în 2014 au avut loc trei etape: prima la Rijeka, în Croaţia, a doua în Ungaria, pe circuitul de la Panoniaring, în perioada 30 mai - 1 iunie, iar cea mai recentă în Slovacia, lângă Bratislava, în perioada 20-22 iunie.

Ultimele două au fost şi cele mai prolifice pentru concurenţii orădeni. Adrian Sabău, Antal Lorand Tamas şi Silvio Muzzalupo au ocupat podiumul, obţinând, în ordine, locurile 1, 2 şi 3, atât pe circuitul Panoniaring cât şi cel de lângă Bratislava. Astfel, cei trei conduc în fruntea clasamentului clasei 600 Rookies, după trei etape, cu mari şanse de a termina întreaga competiţie din acest an pe podium.

Următoarea etapă a  Dunlop Romanian Superbike va avea loc în Cehia, la Brno, în perioada 9-10 iulie, iar cea de-a V-a etapă, din nou în Ungaria, pe circuitul de la Hungaroring, în perioada 22-24 august.

Cei patru piloţi orădeni preferă să participe în această competiţie, privată, "pentru că aici la o clasă participă 20-25 de concurenţi, faţă de 2, cum se întâmplă la Campionatul Naţional de motociclism viteză", după cum a declarat Adrian Sabău.

În vârstă de 33 de ani, Sabău concurează pe o Honda CBR 600 din 2007, la 38 de ani Ciprian Mitraşcă concurează pe un Kawasaki 2x10 din 2010, Silvio Muzzalupo, de origine italiană, tot pe un Kawasaki, 636 din 2006, iar Antal Lorand Tamas, pe un Kawasaki 600 din 2012.