Tânărul orădean de 29 de ani care a fost rănit, marţi după amiază, în accidentul de pe strada Avram Iancu din Oradea, după ce nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor şi al Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, motociclistul a fost transportat în cursul serii de marţi, fiind grav rănit.

Avea leziuni în special la nivelul toraceului, fracturi şi leziuni interne, a precizat dr. Borcea pentru BIHOREANUL.

Accidentul s-a produs marţi seară, la ora 18, pe strada Avram Iancu, cauza fiind viteza excesivă, după cum au stabilit polițiștii rutieri.

"Un bărbat de 29 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un motociclu dinspre strada Cuza Vodă înspre strada Sucevei, nu a adaptata viteza de deplasare la condiţiile de drum. Astfel, a pierdut controlul asupra direcţiei, s-a dezechilibrat, a căzut pe carosabil şi s-a lovit de stâlpii metalici care delimitează partea carosabilă de trotuar", arată comunicatul Poliţiei Bihor.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.