Călin Pop, solist vocal şi chitaristul formaţiei Celelalte Cuvinte a lansat, luni, un al doilea videoclip pentru o piesă de pe cel mai recent album personal, "Fără Filtru", realizat de Soft Records în 2018. Este vorba despre "Motto", care are îi are în prim plan pe rockerul orădean şi o gaşcă de motociclişti.

Potrivit informaţiilor făcute publice de Călin Pop, filmările, care îi arată pe bikeri strângându-se într-un şir şi hoinărind pe şosele, filmările au avut loc în Timişoara şi în împrejurimile acestui oraş.

"Mă simt dator ascultătorilor de gen şi fanilor speciali şi cu nişte clipuri video, după publicarea mai multor albume audio personale. Este un prilej de bucurie şi onoare de a avea posibilitatea de a împărtăşi şi imagini filmate, nu numai CD-uri şi fişiere audio", le-a transmis Călin fanilor săi.

Albumul "Fără Filtru", apărut anul trecut, este al treilea proiect personal al lui Călin Pop, după surprinzătorul "Undeva"- 2014 şi reconfortantul "Ritual de iarnă"- 2015.

"El semnifică - a mărturisit artistul - o părere personală, despre România, în general, o concluzie trasă, în urma evenimentelor întâmplate în jur, prin lume şi la noi în ţară, din 1990, până în prezent, lucruri şi fapte, care au durut şi dor în continuare".