Primăvara aceasta pășește cu încredere într-o lume a pantofilor de marcă, potriviți stilului tău! Din martie, cele mai trendy modele de încălțăminte sport și casual te așteaptă pe rafturile magazinului MOZAIC BOX din Oradea. Situat chiar în inima orașului, la kilometrul zero, MOZAIC BOX e locul de unde pornesc toate drumurile tale de succes. Pentru că le vei parcurge comod și relaxat, încălțat după ultima modă! MOZAIC BOX, outlet-ul tău de încălțăminte premium, te așteaptă zilnic, pe Str. Vasile Alecsandri, nr. 3.

Deschis din pasiunea pentru încălțămintea de marcă, MOZAIC BOX e precum o cutie fermecată din care poți alege exact ceea ce ți se potrivește! Cele mai noi modele de încălțăminte de la branduri celebre la nivel internațional sunt disponibile și în Oradea. Nu mai e nevoie să călătoreșți sau să pierzi timp prețios pentru a-ți cumpără ceea ce-ți place. Acum, produsele la care visai sunt mai aproape decât crezi! Le poți vedea și proba! Vino să le încerci la MOZAIC BOX, deschis zilnic pentru tine, între orele 10:00–20:00, în Oradea, pe Str. Vasile Alecsandri, nr. 3 (zona pietonală).

Aranjată pe mărimi și sortată după branduri, încălțămintea de la MOZAIC BOX îți va schimba nu doar outfit-ul, ci și starea de bine. Câștigi încredere în tine atunci când pășești hotărât în creațiile unor nume sonore la nivel mondial: Moschino Couture, Naturino, Falcotto, Geox, Ecco, Voile Blanche sau Lumberjack. Indiferent ce stil ai avea, la MOZAIC BOX îți vei găși perechea potrivită!

Dacă vrei să fii în centrul atenției, te așteptăm în centrul orașului! Bucură-te la pas de frumusețea clădirilor istorice și lasă-te purtat pe străzile pline de farmec. Cu încălțămintea potrivită de la MOZAIC BOX, fiecare plimbare e o plăcere. Îndreaptă-ți pașii chiar acum spre Str. Vasile Alecsandri. La nr. 3 vei găsi MOZAIC BOX. Ți-am pregătit inclusiv accesorii pe care le poți asorta ținutei tale. Iar dacă alegi să-ți faci o fotografie în centru, purtând încălțămintea de la MOZAIC BOX, te rugăm să ne dai un tag pe Facebook/MosaicBoxOradea. Îți mulțumim pentru fiecare Like sau Share!

Vezi întreagă colecție pe https://www.mosaicbox.ro

MOZAIC BOX – outlet de încălțăminte premium, de la branduri internaționale.
Oradea, Str. Vasile Alecsandri, nr. 3

(Advertorial)