Mihai Răzvan Ungureanu este tot mai activ în Bisericile Neoprotestante din Arad, scrie site-ul ziuanews.ro. Fost premier şi fost şef al SIE, MRU îl însoţeşte pe primarul Aradului Gheorghe Falcă, a cărei soţie este membră a comunităţii penticostalilor, profitând la finalul slujbei şi făcându-şi campanie electorală.

Cei doi sunt chemaţi, scrie portalul, la finalul slujbei de către păstori la amvonul bisericii, de unde ţin discursuri politice. MRU a fost filmat în timpul unei astfel de "predici" în care gesticula larg şi vorbea precum un păstor, lăudând audienţa şi povestindu-şi experienţele personale.

Uniunea Bisericilor Baptiste din România a emis un comunicat, în preajma alegerilor locale, prin care a trasat limitele, teoretice, dintre cultul baptist şi politica internă, însă adunările "fraţilor" pocăiţi sunt cele mai bune ocazii de atragere a electoratului.

Mai mult, fostul şef al SIE a predicat şi într-o Biserică Reformată din Arad.

Mihai Răzvan Ungureanu candidează din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un loc în Senat în colegiul senatorial din municipiul Arad.

Vezi aici "predica" lui MRU!