Federația Română de Fotbal a comunicat programul primei etape din faza grupelor Cupei României, ediția 2023-2024.

Conform programării, formația FC Bihor Oradea va susține jocul cu FCSB în nocturnă. Partida va avea loc miercuri, 27 septembrie, cu începere de la ora 21, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

„Va fi o premieră pentru echipa noastră, dar și pentru suporterii noștri, care vor avea ocazia să asiste pentru prima dată la un joc la lumina reflectoarelor pe Stadionul «Iuliu Bodola»”, a transmis clubul orădean, într-o postare pe site-ul oficial.

Cu această ocazie, conducerea clubului FC Bihor a dorit să mulțumească suporterilor care și-au achiziționat abonamente pentru actualul sezon competiţional și i-a anunțat că în curând vor fi prezentate și detaliile referitoare la comercializarea biletelor meciului cu FCSB!

În celelalte două partide ale etapei I din Grupa C a Cupei României, marți, 26 septembrie, de la ora 16:15, SCM Zalău va primi replica formației Oțelul Galați, iar seara, de la ora 21, Dinamo va juca cu FC U Craiova.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, cel mai probabil biletele vor fi puse în vânzare începând de joi.

Întrucât se așteaptă ca biletul unui preț cu FCSB să fie undeva la 50 de lei, cum este foarte posibil să fie și cel de la jocul cu Dinamo, iubitorii fotbalului din Bihor au dat buzna în ultimele zile la casieria stadionului sau și-au comandat online abonamentele, care costă pe tot sezonul cât vor costa cele două bilete la meciurile din cupă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!