Aproximativ 30 de asistaţi sociali au ieşit la curăţenie pe străzile oraşului, salubrizând intrările în oraş pe Calea Clujului, Aradului şi Nufărului. Potrivit unui comunicat al Primăriei, au fost curăţate şi zonele verzi de pe tronsonul cuprins între Podul Peţa şi Calea Sântandreiului, unde a fost cosită vegetaţia.

"De asemenea, s-au executat lucrări de salubrizare, constând în tăierea vegetaţiei şi curăţarea zonei, şi pe malul Crişului Repede, pe tronsonul cuprins între Podul Densusiau şi până la Podul Dacia", se arată în comunicatul Primăriei.

Totodată, joi dimineaţa a început salubrizarea şoselei de centură, zona cuprinsă între Bulevardul Ştefan cel Mare şi Calea Clujului. "Cei aproximativ 30 de asistaţi sociali cooptaţi în acţiunea de salubrizare curăţă în acest moment părţile laterale ale carosabilului", se mai precizează în comunicat.

Pe de altă parte, municipalitatea a anunţat că miercuri a fost finalizată amenajarea a patru noi locuri de joacă pentru copii pe strada Ciheiului, colţ cu Agricultorilor, pe Francisc Hubic, colţ cu Agricultorilor, strada Alexandru Andriţoiu, la cvartalele de locuit şi în Parcul Onisifor Ghibu.

Spaţiile de joacă au fost amenajate prin decaparea terenului, bordurarea amplasamentului pentru joacă şi umplerea lor cu nisip. "Aceste spaţii de joacă au fost amenajate de firma S.C. Siles SRL şi S.C. Vitan SRL. Locurile de joacă au costat 12.000 de lei", se arată în informarea municipalităţii. În luna iunie pe cele patru spaţii de joacă urmează să fie montate şi echipamentele de joacă.