Primăria Oradea a anunţat continuarea amenajărilor de locuri de parcare în oraş. Astfel, în această săptămână s-a început realizarea a aproximativ 85 de locuri de parcări la domiciliu pe strada Sovata, în curtea interioară a blocurilor Q1-Q2.

"În aceste zile se va delimita zona cu borduri, după care se va trece la turnarea asfaltului, iar apoi la marcarea şi numerotarea parcărilor. Valoarea estimată a lucrărilor este de aproximativ 229.000 lei", arată comunicatul Primăriei.

Tot în această săptămână au început lucrările în zona rampei Podului Sovata, pe malul drept Crişul Repede, unde se vor amenaja circa 70 de parcări atât pe căile de acces dintre blocuri, cât şi lângă magazinul Nova Euro. Valoarea estimată a lucrărilor e de 231.000 lei.

Luni au mai început lucrări şi în zona Splaiul Crişanei - Oneştilor. "Momentan, se lucrează la infrastructură şi la pregătirea casetelor pentru montarea de borduri. În cadrul acestor lucrări, se vor reamenaja aproximativ 55 locuri de parcare. Dintre acestea, 22 sunt parcări noi. Valoarea estimată a lucrărilor este de 196.000 lei, iar lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul lunii aprilie", se arată în comunicatul Primăriei.

În total, valoarea lucrărilor, care vor fi executate de Selina, se ridică la 656.000 lei.