Administraţia locală vrea să concesioneze pe 15 ani, prin licitaţie publică, unul dintre terenurile de tenis, cu o suprafaţă de 242 metri pătraţi, din cadrul Bazei Sportive din Ioşia.

Conform caietului de sarcini, câştigătorul licitaţiei se va obliga, în schimb, să amenajeze alte patru terenuri de tenis, o clădire cu patru vestiare, o magazie, un birou administrativ, o terasă pentru alimentaţie publică şi o cabină pentru portar. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni de la semnarea contractului de concesiune.

Preţul de pornire al licitaţiei pentru concesionarea terenului de tenis este de 20 lei pe metru pătrat, pe perioada unui an de zile. "Pe durata executării lucrărilor de investiţii, dar nu mai mult de 12 luni de la data semnării contractului, concesionarul va fi scutit de plata redevenţei", se specifică în caietul de sarcini.

Reprezentanţii municipalităţii au anunţat vineri că documentaţia necesară ofertanţilor poate fi achiziţionată de la camera 23 din sediul Primăriei, la preţul de 50 lei, termenul limită de depunere a ofertelor fiind data de 2 decembrie, ora 15. Deschiderea ofertelor va avea loc în data de 3 decembrie, ora 13, în Sala Mică a Primăriei.