Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu şi soţia sa Consuelo au fost implicaţi într-un incident, în timp ce se întoarceau acasă după o noapte petrecută la "Cavalli Club" din Florenţa, alături de doi prieteni.

Potrivit ediţiei online a ziarului La Repubblica, Consuelo şi Mutu au petrecut joi noapte alături de doi amici, bijutierul libanez Gruosi Fawaz şi omul de afaceri Buti Tommaso. Grupul a părăsit localul din Florenţa în jurul orei 2 şi se îndrepta către maşinile ce erau parcate în Piazza del Carmine, moment în care au fost abordaţi de doi necunoscuţi care i-au făcut avansuri soţiei atacantului român.

"Doi străini au abordat-o pe soţia lui Mutu, făcându-i avansuri. În acest moment, ar fi intervenit Mutu, Buti şi Gruosi, pentru a-i îndepărat pe cei doi necunoscuţi, dar aceştia l-au lovit cu palma pe Buti şi cu pumnul pe Gruosi", notează sursa citată.

Ziarul La Nazione a scris că persoana care a anunţat poliţia a fost Buti Tommaso, în vreme Gruosi Fawaz a trebuit să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cei doi atacatori au reuşit să scape de poliţie, iar identitatea lor rămâne necunoscută.