La Repubblica scrie că fotbalistul Adrian Mutu a avut, pe când evolua la Chelsea, o legătură cu Vanessa Perroncel, model francez, fostă logodnică a lui Wayne Bridge şi fostă amantă a lui John Terry.

"Nu doar căpitanul naţionalei engleze John Terry, ci şi alţi trei jucători de la Chelsea - Adrian Mutu, Eidur Gudjohnsen şi un al treilea - al cărui nume nu a fost dat - au avut o relaţie cu Vanessa Perroncel", scrie publicaţia italiană.

Se pare că fundaşul Wayne Bridge (Manchester City) ştia că nu este unic, deoarece Vanessa avea o "pasiune pentru fotbalişti şi spera să devină o WAG ("wife and girlfriend" - nume dat iubitelor de fotbalişti)".

Pe de altă parte, presa engleză a dezvăluit recent că John Terry a lăsat-o însărcinată pe iubita coechipierului său de la naţionala Angliei, Wayne Bridge, şi a făcut aranjamentele necesare pentru ca tânăra să facă o întrerupere de sarcină, în toamna anului trecut.

Vanessa Perroncel are 28 de ani, lucrează ca model din Franţa şi era cea mai bună prietenă a soţiei lui Terry.

Dezvăluirile privind relaţia extraconjugală a lui John Terry ar putea duce la pierderea de către fotbalist a banderolei de căpitan al naţionalei Angliei.