Atacantul formaţiei Cesena, Adrian Mutu vrea să-i premieze cu un cadou inedit pe elevii care vor susţine examenul de bacalaureat în toamnă. Mai exact, cu o excursie în Italia, unde vor petrece un weekend alături de briliant.

Eşecul de la examenul de bacalaureat a depăşit mediul şcolar. Ecoul acestui eşec istoric l-a impresionat până şi pe Adrian Mutu, atacantul legitimat în Italia, la Cesena.

"Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi elevi au picat bacul. Parcă mai bine se învăţa pe vremea mea. Până şi eu, care am urmat o carieră sportivă, n-am neglijat acest test. Îi mulţumesc tatălui meu, care, profesor fiind, nu m-a lăsat să fac această greşeală", le-a declarat ziariştilor de la Libertatea, fotbalistul.

"Cel care va obţine cea mai mare notă la sesiunea din toamnă va primi un premiu din partea mea: o excursie la Cesena. Sâmbătă se urcă în avion, vine la mine, vizităm oraşul, luăm masa la restaurant, stăm la taclale. Duminică mergem la stadion, eu pe teren, el în tribună. Îl asigur că va fi o experienţă de neuitat", promite Mutu.

Examenul de bacalureat din toamnă va avea loc în perioada 22 august-2 septembrie.