Căsătorit cu frumoasa Consuelo, cu care are şi doi copii şi pentru care, a declarat el recent, s-a şi pocăit, fotbalistul Adrian Mutu a călcat strâmb.

Un paparazzi independent l-a surprins pe Briliant în braţele unei alte femei. Împreună cu mai mulţi prieteni, Mutu şi blonda lui sexy au petrecut într-un club din Mamaia, unde fotbalistul nu s-a putut abţine să nu-şi pipăie partenera. Apoi au luat micul dejun într-un restaurant, unde cei doi nu s-au jenat să se sărute în faţa celor din jur.

Zvonurile despre un divorţ între Adrian Mutu şi soţia sa Consuelo au apărut de ceva timp. Totuşi, nici unul dintre cei doi nu a vorbit public despre despărţire.

În urmă cu două săptămâni, însă, Mutu a recunoscut că pentru soţia sa a ales să devină adept al sectei Creştinilor după Evanghelie. "Doamne Iisuse Hristoase, vreau să te urmez. Îţi mulţumesc că acolo, pe cruce, ai murit şi pentru păcatele mele, păcate care mă despart de Tine pentru veşnicie. Îţi mulţumesc că astăzi mă chemi la Tine. Iartă- mi păcatele şi ia din calea mea tot ce nu e după voia Ta. Ordonează- mi Tu viaţa şi călăuzeşte-mă pe calea Ta, care mă conduce spre victorie. Îţi mulţumesc pentru toate lucrurile bune pe care mi le vei da, după cum ai promis în Cuvântul Tău. Îţi mulţumesc că Tu mă asculţi şi că mă simt în siguranţă în mâinile Tale. Amin", a scris Adrian Mutu, recent, pe Instagram.