Primele cercetări în dosarul de moarte suspectă deschis după ce un bărbăt a fost găsit, miercuri seară, carbonizat lângă nişte conducte de apă, sub podul Densuşianu, arată că omul nu a fost omorât, ci a fost vorba de o moarte accidentală.

"Există deschis un dosar de moarte suspectă. S-a efectuat necropsia şi nu există urme de violenţă pe corp, în afară de cele produse de incendiu. Cel mai probabil este vorba despre o persoană fără adăpost, întrucât îşi amenajase un culcuş, sub el a fost găsită o saltea din burete şi peste el au fost mai multe haine", a declarat, joi, pentru BIHOREANUL prim procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Maria Cotrău.

Bărbatul, despre care se bănuieşte că ar fi fost beat, şi-a fi făcut foc să se încălzească, iar în apropiere au fost găsite şi mai multe mucuri de ţigară.

Identitatea victimei nu a fost încă aflată. "Nefiind identificate urme de violenţă, nu se conturează ipoteza unui omor, ci a unei morţi accidentale în urma unui incendiu. A fost o moarte violentă, dar se pare că nu în urma unei infracţiuni. Nu excludem, însă, nicio variantă, iar cercetările continuă", a mai precizat Maria Cotrău.