Dramă într-o familie din Lupeni, unde o mamă, asistentă medicală, şi-a ucis fiul în vârstă de 35 de ani în timpul unor certuri în care femeia i-a reproşat că bea prea mult şi i-a spus că trebuie să îşi găsească un loc de muncă.

Marika Luca s-a trezit miercuri dimineaţă în jurul orei 5 şi s-a întâlnit cu fiul ei în casă. I-a reproşat lui Marius că ar bea prea mult, că nu are serviciu şi că nu-şi face un rost, scrie libertatea.ro. La un moment dat, tânărul, în vârstă de 35 de ani, ar fi risportat, iar mama şi-a pierdut cumpătul şi l-a înjunghiat.

Femeia a raportat crima abia după 12 ore. Potrivit presei, ea s-ar fi dus la Spitalul Municipal, la secţia de Pediatrie, din Lupeni, unde lucrează ca asistentă medicală, unde şi-ar fi lăsat nişte lucruri.

Potrivit colegilor de serviciu, femeia ar fi trebuit să intre în tură în jurul orei 18, oră la care a mers, însă, la Poliţie ca să se predea.

 "Echipa operativa deplasată la faţa locului face cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei. Părinţii victimei se află în custodia Poliţiei, fiind audiaţi în acest caz", a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Tatăl tânărului ucis era şi el în casă în momentul comiterii crimei. Miercuri seară a fost dus şi el la audieri, alături de soţia sa.

Potrivit Gazeta de Dimineaţă, Marius Luca, bărbatul ucis, mai are un frate care este plecat în străinătate. Surse din rândul anchetatorilor susţin că tânărul, care locuia împreună cu părinţii, şi-ar fi agresat de mai multe ori mama.

În urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că hemoragia internă şi cea externă, rezultată în urma plăgilor înjunghiate, a condus la deces.

"Victima prezintă două plăgi penetrante, ambele toracice, cu hemoragie internă şi hemoragie externă. Are o plagă înjunghiată în plămân, şi una care a penetrat prin ficat până în abdomen. Asfixia ficatul. Moartea a survenit în urma hemoragiei interne secundară plăcilor penetrante toracică şi toraco-abdominală", a declarat, joi, pentru Gazeta de Dimineaţă, doctorul Dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara.