Scandal între Alex Velea şi Axinte (Florin Petrescu), sâmbătă seară, la Oradea, în cadrul Caravanei Skol organizate de fostul component al trupei Vacanţa Mare.

În cadrul evenimentelor au fost amenajate mai multe tarabe cu mititei şi bere, respectiv de vineri până duminică au avut loc mai multe recitaluri (Vali Vijelie, Uni-K, Leo Iorga, Alex Velea) şi momente umoristice.

Deşi era programat să urce pe scenă sâmbătă seara, Alex Velea n-a mai apărut în faţa orădenilor. Potrivit unor surse ale BIHOREANULUI, acest lucru s-a întâmplat deoarece interpretul i-ar cerut lui Axinte banii pentru concert în avans, însă nu i-a primit. Velea nici n-ar fi coborât din maşină, cerându-şi plata întâi. Se pare că Axinte i-ar fi datorat suma de 5.000 de euro.

Orădenii l-au văzut până la urmă pe scenă pe Alex Velea duminică, în ultima zi a Caravanei Skol, semn că cei doi şi-au rezolvat problemele.

Potrivit ziarului Libertatea, Florin Petrescu ar fi declarat că Alex Velea n-a mai urcat sâmbătă seara pe scenă din cauza jandarmilor şi nu în urma unor dispute financiare. "M-am certat sâmbătă cu jandarmii, pentru că nu vrut să-l lase pe Velea să cânte o oră. Ei au vrut să-l lase doar 15 minute pe motiv că este târziu şi că organizatorii au autorizaţie doar până la ora 23.00. Nu am avut nici un conflict cu Velea", a declarat Axinte, potrivit tabloidului.

Contactaţi de BIHOREANUL, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi neagă orice dispută cu organizatorii Caravanei Skol. "Noi nu am solicitat organizatorilor să întrerupă concertele. De altfel, atât sâmbătă cât şi duminică acestea s-au încheiat în jurul orei 23.30", a declarat cpt. Ioan Bogdan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor.

Pe marginea scandalului de la Oradea, tabloidele centrale au speculat mai multe informaţii, inclusiv că în Parcul Bălcescu ar fi fost "scene de coşmar" (Cancan) provocate de Alex Velea şi Axinte, respectiv că în cearta celor doi a fost nevoie de intervenţia Poliţiei. În schimb, jandarmii de la faţa locului nu au sesizat nicio altercaţie. "Nu au existat probleme ori violenţe în care să fie cazul să intervenim", a precizat Ioan Bogdan.

Pe de altă parte, tabloidele Cancan şi Libertatea arată că Axinte a mai avut de-a face cu acuzaţii din partea unor artişti că nu le-a achitat plăţile pentru diverse cântări, cum ar fi trupele Bambi şi Voltaj.

În plus, deşi apărea pe afişul evenimentului, din motive care nu au fost explicate de organizatori, What's up nu a mai concertat la Oradea.