Nadia Comăneci (53 de ani) şi-a făcut, sâmbătă seara, debutul în televiziune, la postul public din Marea Britanie, BBC. Frumoasa sportivă va fi jurat într-un reality-show, Tumble, în care gimnastica este vedeta, scrie Libertatea.ro.

În cadrul emisiunii, mai multe staruri vor intra într-un program de antrenamente, iar "mentori" le vor fi cei mai buni gimnaşti ai lumii. Printre concurenţii înscrişi se numără Sarah Harding, de la "Girls Aloud", fostul actor din "EastEnders", John Partridge, actriţa Lucy Mecklenburgh, din "The Only Way Is Essex", Amelle Berrabah, de la "Sugarbabes", Emma Samms, din "Dinastia", fostul component al trupei "Steps", Ian "H" Watkins, campionul mondial la box, Carl Froch, prezentatoarea show-ului "Loose Women", Andrea McLean, şi fostul prezentator Peter Duncan.

"Am încredere că va fi un show extraordinar. Îmi place că suntem pioneri în ceea ce priveşte acest format. Au fost tot felul de emisiuni. Iar dacă nu încerci să faci ceva, nu ai de unde să ştii dacă merge sau nu. Am emoţii pentru că este un show în direct", a mărturisit entuziasmată Nadia.

Nadia este răsfăţata juriului, întrucât este singura prezenţă feminină, alături avându-i pe gimnaştii Louis Smith şi Craig Heap şi pe coregraful Sébastien Stella, care a realizat dansul din clipul lui Pink, "Try".