Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, le-a răspuns ironic, joi, ziariştilor care au întrebat la ce magazine au reduceri membrii de partid. Năstase le-a spus acestora că "la sex shop".

Conducerea PSD a prezentat, joi, ziariştilor, sistemul informatizat de evidenţă a membrilor de partid. Până acum, au fost centralizate datele a 102.000 de membri, iar conducerea PSD estimează că până la sfârşitul procesului, numărul va ajunge la 350.000.

Fiecărui membru al partidului social-democrat urmează să i se înmâneze şi un card, pe care are imprimat un cod de bare, pentru ca acesta să poată beneficia de reduceri în anumite magazine.

La întrebările insistente ale jurnaliştilor prezenţi la conferinţă în legătură cu numele magazinelor unde membrii PSD pot avea reduceri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a răspuns evaziv, afirmând că încă negociază cu unele companii. Acesta a menţionat că sunt din domeniul retailerilor, dar şi al agenţiilor de turism şi locurilor de agrement.

Văzând că întrebările persistă, Adrian Năstase le-a răspuns ironic ziariştilor, în timp ce pleca din încăpere: "La sex shop".