Manechinul Natalia Mateuţ, o prezenţă mondenă în paginile revistelor şi pe pasarelele de modă din Bucureşti a fost arestată în Olanda, la ieşirea dintr-un magazin de lux.

Fiica fostului fotbalist, Dorin Mateuţ, se afla în Amsterdam în vacanţă cu iubitul ei şi cu alţi doi prieteni. Toţi patru au ajuns după gratii pentru că au făcut cumpărături cu carduri de credit falsificate.

Autorităţile olandeze îi urmăreau pe români de câteva zile, înainte de a-i prinde în flagrant. Natalia Mateuţ şi prietenii săi au cumpărat haine şi încălţăminte de lux în valoare de 80.000 de euro.

Trei dintre tineri au fost arestaţi când ieşeau dintr-un magazin în care făcuseră cumpărături, iar al patrulea a fost reţinut în camera sa de hotel.

Natalia Mateuţ a încercat de ceva vreme să intre în atenţia presei. Ea a fost una dintre concurentele Cronicii Cârcotaşilor în cursa pentru alegerea unor noi bebeluşe, dar a şi pozat în Playboy. Printre declaraţiile ei s-a numărat şi cea în care manechinul spunea că nu se protejează deloc atunci când face sex.