După prima rundă de votare din finala X Factor România, transmisă live duminică seara de Antena 1, orădeanca Natalia Selegean a obţinut cele mai puţine voturi din partea publicului, aşadar a părăsit competiţia şi a ratat şansa la marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Duminică seara, Natalia şi-a pus vocea în valoare interpretând celebra melodie "Hallelujah" alături de solista Elena Gheorghe, ex-Mandinga, iar apoi a păşit pe scenă cântând "Holding out for a hero" a lui Bonnie Taylor, piesă ce i-a purtat noroc la audiţii.

În marea finală, Nati a fost încurajată de întreaga familie de acasă. De altfel, o echipă a televiziunii s-a deplasat la locuinţa lor şi a transmis urările familiei şi prietenilor pentru orădeancă.

După ce a aflat că părăseşte competiţia, Natalia n-a uitat să le mulţumească mai multor persoane care au ajutat-o să ajungă între primii trei finalişti. "Mă bucur că am fost în acest show extraordinar. Îi mulţumesc mentorului meu, Cheloo, un om extraordinar. Această experienţă a fost tot ce poţi trăi mai frumos pe lumea asta", a spus ea în lacrimi.

Până la urmă competiţia a fost câştigată de Tudor Turcu, care a reuşit să obţină mai multe voturi decât Ioana Anuţa.

Vezi aici momentele Nataliei din finală!