După ce a închis ediţia tipărită a Informaţiei de Vest, familia fostului prefect PSD Aurel Tărău a omorât şi varianta online, unde se mai producea, când şi când, câte un talent dornic de afirmare.

Sătui să vadă că afacerea nu li se rentează, Tărăii i-au făcut vânt fără scrupule şi redactorului şef-traficant Nicu Pop, ultima slugă rămasă pe baricade. Care, trezindu-se fără obiectul muncii - după ce, culmea, le cântase tuturor din breaslă prohodul - se screme acum să-şi facă fiţuică proprie.

De atunci, pe site-ul încremenit al Informaţiei de Vest orădenii sunt îndemnaţi să se alăture Partidului Poporului, cel prin care Dan Diaconescu promite mărirea pensiilor şi a salariilor, dar şi că arestările se vor "efectua doar în cazurile grave".

Afinitatea între petroliştii de Bihor şi DDD e de înţeles, având în vedere problemele comune de cazier, aşa că nu e de mirare că Adişor şi cu Dănuţ se văd şi pe viitor colegi. În ce combinaţie politică? Ţineţi-vă bine: Diaconescu preşedinte, iar Tărău premier. Păi, să nu te distreze că trăieşti în România?