Echipa naţională de handbal feminin a României revine la Oradea, unde, în acest sfârşit de săptămână, va disputa trei partide de verificare în compania selecţionatei similare a Rusiei.

Meciurile pe care handbalistele tricolore le vor susţine în compania Rusiei sunt programate în Arena Antonio Alexe şi vor avea loc vineri, de la ora 17.15, sâmbătă de la ora 16 şi duminică de la ora 10.45.

Naţionala României pregăteşte intens participarea la turneul final al Campionatului European, care va avea loc la sfârşitul anului, în luna decembrie, în Ungaria.

Iubitorii handbalului bihorean vor avea posibilitatea să se delecteze sâmbătă, pe lângă jocul al doilea dintre România şi Rusia, de la ora 18, şi cu meciul masculin din cadrul campionatului Diviziei A dintre CSM Oradea şi HCM Făgăraş.

De asemenea, vineri, va mai fi un eveniment sportiv în Arena Antonio Alexe. După prima confruntare dintre România şi Rusia la handbal feminin, de la ora 19.45 va debuta meciul de baschet masculin dintre CSM U Oradea şi CSU Asesoft Ploieşti. Se vor întâlni astfel, vicecampioana şi campioana în exerciţiu a României.